Teisės aktų naujienosSpausdintiAtgal

  • Pakeistos Draudėjų finansinių ataskaitų sudarymo ir patvirtinimo taisyklės
    (įsigalioja 2012 m. liepos 20 d.)

VSDFV direktoriaus įsakymas
Dėl Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktoriaus 2010 m. vasario 19 d. įsakymo Nr. V-94 „Dėl Draudėjų finansinių ataskaitų sudarymo ir patvirtinimo taisyklių patvirtinimo" pakeitimo
(2012 07 09 Nr. V-331, Žin., 2012 07 19, Nr. 85-4474)

VSDFV direktoriaus įsakymu pakeistos Draudėjų finansinių ataskaitų sudarymo ir patvirtinimo taisyklės, nauja redakcija išdėstyta F4 forma „Valstybinio socialinio draudimo ir sveikatos draudimo fondų lėšų finansinė ataskaita".

Taisyklės papildytos nuostata, kad Fondo valdybos informacinėje sistemoje bus pateikiama informacija apie į VMI sąskaitą klaidingai sumokėtas privalomojo sveikatos draudimo įmokas, kai draudėjas PSD įmokas turėjo mokėti į Valstybinio socialinio draudimo fondo biudžetą.

Naujos redakcijos finansinės ataskaitos F4 formoje nurodyta, kad 3 lentelės E3 eilutėje įrašomos apskaičiuotos neįskaitytų neteisėtai padarytų išlaidų praėjusiais metais sumos bei palūkanos už atidėtas įmokas, baudas ir delspinigius.

_________________

VSDFV direktoriaus įsakymas dėl Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos direktoriaus 2010 m. vasario 19 d. įsakymo Nr. V-94 „Dėl Draudėjų finansinių ataskaitų sudarymo ir patvirtinimo taisyklių patvirtinimo" pakeitimo skelbiamas interneto tinklalapyje adresu:
http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=430425&p_query=&p_tr2=2